Om oss

property owners image
Om oss!

Vi är så glada att välkomna dig till Åsens Vandrarhem Uvboet. Vi heter Marita och Martin Antblad och är de nya ägarna. Vår resa har tagit oss till många spännande platser genom åren, inklusive USA, Tyskland, Tjeckien och Israel. 2015 sa Martin upp sitt jobb på IKEA, vilket blev början på ett nytt äventyr. Vi flyttade till Israel för att arbeta som värdpar på ett litet svenskt hotell vid kusten. Det var en lärorik, slitsam och otroligt rolig tid.

Efter fyra år återvände vi till Sverige och bosatte oss på vår segelbåt på Öckerö utanför Göteborg. Men tiden i Israel hade gett oss mersmak för värdskap, så i februari 2022 lämnade vi västkusten för att slå oss ner i Åsen. Vi älskar att umgås med människor, engagera oss i kyrkan och njuta av naturen.

Kom och upplev Älvdalen med oss – vi ser fram emot att välkomna dig som vår gäst!


Välkommen till vårt charmiga vandrahem!

Vårt vandrarhem är en ombyggd skola som en gång i tiden drevs av de företagsamma invånarna i den pittoreska byn Åsen. Idag är det Marita och Martin Antblad från Uvboet AB som står vid rodret och välkomnar dig hit.

Hos oss hittar du 12 mysiga rum med totalt 50 bäddar. Vi erbjuder även gym, biljard, ett klubbhus, bastu, lekplats och en hockeyrink. På sommaren kan du njuta av vår uppvärmda 25-meters bassäng, komplett med en kiosk som drivs av byns förening. Området är perfekt för dig som älskar skoteråkning, vandring och fiske.

I byn finns även en charmig bagarstuga att hyra för bakning, en hembygdsgård och massor av trevliga bybor som gärna delar med sig av historier och tips. Välkommen till en upplevelse fylld av gemenskap och äventyr!

property image
Scroll to Top